Centre de meditació

TUSHITA

Amb més de 25 anys d’experiència, Tushita ofereix retirs guiats en grup i cursos guiats de meditació i filosofia budista

MESURES de protecció a les activitats presencials

ATENCIÓ: En cas de tenir símptomes d’infecció respiratòria, fins i tot lleus, o una sospita d’ells, per seguretat no es pot assistir a les activitats. El mateix si s’ha estat en contacte amb persones que presentin aquests símptomes. En els dos casos us tornaríem els diners de l’activitat. Trobareu més informació sobre símptomes possibles de la COVID-19 aquí.

Per tal de minimitzar el risc de contagis hem limitat l’aforament de les activitats i caldrà seguir un seguit de mesures de protecció i prevenció que us detallem aquí.

Properes activitats

PRESENCIALS

No hi ha activitats programades
Carrega Més

EN LÍNIA

No hi ha activitats programades
Carrega Més

Retirs de meditació i budisme

Durant 25 anys el Centre de meditació Tushita ha desenvolupat les seves activitats al cor del Parc Natural del Montseny. Actualment oferim els nostres cursos en altres seus a Catalunya fins a trobar un nou emplaçament.

tushita
El centre

Tushita és un centre de meditació amb més de 25 anys d'experiència i una sòlida base en una tradició budista àmpliament contrastada. El centre ofereix recessos en grup i cursos de diferent durada.

El camino budista
La meditació

La meditació és una eina valuosa que ens pot aportar, a més d'una major relaxació, serenitat, claredat, espai vital, capacitat d'acceptació, una millora en la relació amb els altres i una felicitat més profunda; ens pot portar a desplegar al màxim el potencial humà que tots tenim, i això requereix caminar de la mà de persones amb experiència, que es nodreixin i es refereixin amb rigor a una filosofia i unes pràctiques meditatives de provada validesa.

eagle2
Activitats

Sobre la base d'aquests principis, el centre ofereix un ampli ventall de cursos i retirs, des de cursos d'introducció a la meditació, per aprendre a meditar, fins a recessos de llarga durada, passant per cursos d'introducció i aprofundiment en el budisme i en els diferents aspectes de la seva filosofia, psicologia, espiritualitat i pràctiques contemplatives, o visites de famosos mestres budistes, entre d'altres.

Amics de Tushita

Ajuda’ns a fer créixer Tushita

L’objectiu de Tushita és ser de benefici i contribuir al benestar comú oferint eines per a cultivar la nostra humanitat. Amb la finalitat de satisfer aquest objectiu us convidem a col·laborar amb Tushita.

Podeu col·laborar de diferents maneres:

  • Fent-vos «Amigues/Amics de Tushita»
  • Fent un donatiu
  • D’altres maneres
Sobre Tushita

El centre es va fundar el 1995 i està afiliat a la Fundació per a la Preservació de la Tradició Mahayana (FPMT), organització internacional amb més de 150 centres, projectes i serveis repartits per tot el món. La FPMT va ser fundada per Lama Yeshe i Lama Zopa Rimpotxé, qui és actualment el seu director espiritual, i segueix el llinatge de la tradició Guelug de Lama Tsong Khapa, del budisme tibetà, de la qual el màxim representant n’és sa santedat el Dalai Lama.

Rebre informació

Si vols estar al dia de les nostres activitats, visita sovint la nostra pàgina, o bé subscriu-te al butlletí de notícies usant el següent formulari: