Curs intensiu d'art sacre tibetà

Xerrades, dibuix, pintura y meditació
Andy Weber
del 28 juny 2019 al 5 juliol 2019

Ja en un clàssic anual, Tushita organitza un curs de dibuix de tankes dirigit per Andy Weber. Durant 7 dies l’Andy convertirà de nou la sala de meditació en una Escola d'Art a la manera antiga, on qualsevol participant, sigui quina sigui la seva capacitat, aconseguirà donar forma a una imatge sacra i podrà aprendre de les classes magistrals d’Andy Weber sobre pigments, mescles i formes, seguir les seves explicacions sobre el simbolisme de les tankes i compartir les seves inspiradores meditacions. Tot això en un entorn que facilita la concentració, el benestar i la convivència.

Tema del curs: Per a estudiants nous serà la Roda de la Vida. Per als estudiants antics Vajrayoguini i el seu mandala.

Idioma

El curs és en anglés amb traducció alterna al castellà.

Dates

El 28 de juny s'espera l'arribada dels participants a les 18.00, i el 5 s'acabarà després de dinar. Es poden fer els cinc primers dies, acabant-se en aquest cas el curs el dia 3 després de dinar.

Aportació 
420€. Inclou curs, allotjament i menjars.
320 € (els 5 primers dies). Inclou curs, allotjament i menjars.

Andy Weber va estudiar art tibetà durant set anys sota la guia de reconeguts mestres a l'Índia i al Nepal i compta amb més de 35 anys d'experiència en l'elaboració de tankes. Les seves obres s'exhibeixen en molts temples i centres de tot el món, incloent el palau Potala de Lhasa, i les seves imatges apareixen en nombroses publicacions, entre les quals es troben diversos dels llibres editats per la FPMT. L'Andy es dedica a compartir els seus coneixements artístics donant conferències, cursos i tallers per tot el món.

Enllaç al seu web (en anglès)