Allotjament

El centre compta amb 7 habitacions compartides i espai per a 25 persones, un menjador, una zona d'estudi i galeria d'art, amplis espais per a la lectura i el descans i una gran sala de meditació. És un espai ideal per recessos en grup.

Gaudiu de l'oportunitat de descobrir la senzillesa i la tranquil·litat de la vida en plena natura, d'habitar en harmonia amb els altres, i de provar la nostra cuina, boníssima, vegetariana i especialment preparada per a les activitats efectuades.

Per a informació i reserves, vegeu Contacte.

Informació pràctica

Què portar:

  • Manteta per a la sala de meditar (el centre proporciona els coixins de meditació)
  • Sac de dormir o llençols de dalt (el centre subministra els de sota, fundes de coixí i mantes. En cas que no es portin sac o llençols de dalt, el centre proporcionarà els llençols de dalt, amb un suplement de 3€ de bugaderia)
  • Tovallola (en cas que la subministri el centre es cobrarà un suplement de 3€ de bugaderia)
  • Xancletes de dutxa
  • Llanterna
  • Roba d'abric, ja que estem a la muntanya (a l'hivern va bé dur roba interior tèrmica)

Electricitat: L'electricitat procedeix de plaques solars, de manera que l'energia és limitada, i per tant no es poden endollar aparells elèctrics com assecadors de cabell.

Internet i xarxa mòbil: En general, a la zona no hi ha xarxa mòbil ni internet, si bé sí es poden trobar alguns punts amb cobertura. Ideal per un cap de setmana de desconnexió!

Col·laboració durant l'estada: Al centre no som molts i per a poder mantenir els preus baixos gran part del treball el fem de forma voluntària. Per això és part dels retirs que també els participants, juntament amb les persones del centre, col·laborin en les diferents tasques domèstiques, en el que es coneix com a «karma ioga».

Persones amb mobilitat reduïda: Contacteu amb el centre.

Forma de pagament: No es pot efectuar el pagament amb targeta.