Tractar les emocions negatives

V. Sangye Khadro (Kathleen McDonald)
del 20 setembre 2019 al 22 setembre 2019
Llista d'espera

A vegades ens sentim embargats per emocions i pensaments negatius, com l'enuig, el desig, l'enveja, la tristeza o la depressió tot i no voler experimentar-los. Ens hem de preguntar per què ens passa i si podem fer alguna cosa per evitar-ho. Creiem que és possible tenir emocions més positives com l'amor, la compassió, la paciència o l'alegria? El budisme ens proposa diferents tècniques a l'hora d'abordar aquest tema; ens ensenya que és possible transformar la nostra ment de manera que es reforcin les emocions positives i disminueixin les negatives. Explorant la ment, podem evitar crear-nos problemes a nosaltres i als altres i aproximar-nos a una forma de pau i felicitat.

Programa

El retir inclou explicacions sobre la ment i les emocions i ofereix mètodes pràctics per combatre les emocions negatives. Les sessions incorporen meditacions i l'oportunitat de fer preguntes i de debatre en grup.

Aportació 
125€ Inclou curs, allotjament i menjars.

Sangye Khadro (Kathleen McDonald) va néixer a Califòrnia i va començar a estudiar budisme a Dharamsala (Índia) el 1973; el 1974, va prendre l'ordenació. Al llarg dels anys, ha estudiat amb diversos mestres, com Lama Zopa Rimpoché, Lama Thubten Yeshe, i la seva santedat el Dalai Lama. Des de 1979 es dedica a donar ensenyaments de budisme i meditació. També és autora de dos llibres: Aprendiendo de los lamas (How to Meditate) i Awakening a Kind Heart. Ha completat el Masters Program of Advanced Buddhist Studies of Sutra and Tantra a l'Istituto Lama Tzong Khapa (Itàlia) -un programa avançat de 6 anys de filosofia budista.