Docents

  • Marina Brucet
    Marina Brucet
    Marina Brucet és llicenciada en Bioquímica i Biologia Molecular i Doctora per la Universitat de Barcelona. Estudiant y practicant de budisme des de fa anys, ha estudiat amb renombrats mestres de la tradició del budisme tibetà com el Dalai Lama, Lama Zopa Rinpoche, Lama Jampa Monlam i Khensur Jampa Tegchok, entre altres, i ha completat el programa d’estudis avançats Masters Program of Advanced Buddhist Studies of Sutra and Tantra, de sis anys de durada, a Lama Tzong Khapa Institute, Itàlia, així com un retir individual de meditació d’un any, entre altres. Ha traduït diversos textos de pràctica i de filosofia, i en l’actualitat combina els retirs de meditació amb l’ensenyament de la meditació i la filosofia budista, impartint tant cursos especialitzats com més generals, amb un enfocament que sempre té en compte el context i les circumstàncies de la vida occidental.
Centre de meditació Tushita

Ubicació

Centre de meditació Tushita
Categoria

Data

20 Mar - 22 Mar

Horari

18:00 - 15:00

Aportació

125€

Places

Places disponibles

Retir intensiu de meditació de nivell mitjà

Retir destinat a persones que ja han meditat i fet algun retir de meditació, perquè puguin seguir fent retir quan ho necessitin, i profunditzant en la pràctica.

Es practicarà sobretot el cultiu d’atenció i calma mental amb la respiració i el cultiu d’actituds positives.

A qui va adreçat

Dirigit a persones que ja han fet un retir de meditació i volen seguir meditant.

Estructura del curs

Nivell mitjà. El retir es farà en una atmosfera de retir i de silenci. El seu format és eminentment pràctic, combinant breus instruccions tècniques clares i senzilles amb nombroses sessions de pràctica.

Horari​ del retir

El divendres, s’espera l’arribada dels participants a partir de les 18:30 h i hi haurà una sessió d’introducció al curs després de sopar. La sortida del curs és el diumenge després del dinar.

Aportació

125 € Inclou curs, allotjament i menjars.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

PLACES LIMITADES
Per assegurar-se plaça és convenient inscriure’s amb suficient antelació.

Etiquetes: