Altres activitats

Tractar les emocions negatives

V. Sangye Khadro (Kathleen McDonald)
del 20 setembre 2019 al 22 setembre 2019

A vegades ens sentim embargats per emocions i pensaments negatius, com l'enuig, el desig, l'enveja, la tristeza o la depressió tot i no voler experimentar-los. Ens hem de preguntar per què ens passa i si podem fer alguna cosa per evitar-ho. Creiem que és possible tenir emocions més positives com l'amor, la compassió, la paciència o l'alegria? El budisme ens proposa diferents tècniques a l'hora d'abordar aquest tema; ens ensenya que és possible transformar la nostra ment de manera que es reforcin les emocions positives i disminueixin les negatives. 

Tir amb arc

Artur Duch Puig
Consol Bofill
del 4 octubre 2019 al 6 octubre 2019

En el tir amb arc donarem importància primordial a la postura, la respiració i l’actitud mental. És necessari una estabilitat perfecta per apuntar, tensar i deixar amb precisió.

Sobre la mort

Marina Brucet
del 29 novembre 2019 al 1 desembre 2019

En aquest curs abordarem el tema de la mort, i no des d'un punt de vista pessimista sinó optimista: l’acceptar el fet bàsic que tots, nosaltres i els éssers estimats, ens morirem, ens permet viure amb més consciència de com de valuós és cada instant de la vida i aprofitar-la així de la millor manera.