Contacte

Contacte

Centre de meditació Tushita
Mas Casanova d’en Crous
Apartat de correus 69
17401 Arbúcies (Girona)
Espanya

Telèfon: 972 178 262
E-mail: oficina@tushita.es

Rebre informació

Si vols estar al dia de les nostres activitats, visita sovint la nostra pàgina, o bé subscriu-te al butlletí de notícies usant el següent formulari:

Com arribar-hi
En cotxe

Des de Barcelona, agafar la C-17 direcció Vic, sortir a la sortida 49 (Tona/Seva) i anar direcció Seva. De Seva, arribar a Viladrau i agafar direcció Arbúcies. Al cap d’uns 4 km cal prendre una desviació a mà dreta amb un senyal que indica Sta. Fe del Montseny (carretera GIV5201) (segueix al proper paràgraf). 

Des de Girona, agafar l’eix transversal (C-25) direcció Lleida, sortir a la sortida 202 Espinelves-Viladrau-Coll de Revell, i seguir direcció Viladrau (sense arribar al poble, carretera GI-543). Al cap d’uns 5 km cal prendre una desviació a mà esquerra amb un senyal que indica Sta. Fe del Montseny (carretera GIV5201) (segueix al proper paràgraf). 

Des de Vic, agafar l’eix transversal (C-25) direcció Girona, sortir a la sortida 202 Coll de Revell- Viladrau, i seguir direcció Viladrau (sense arribar al poble, carretera GI-543). Al cap d’uns 5 km cal prendre una desviació a mà esquerra amb un senyal que indica Sta. Fe del Montseny (carretera GIV5201) (segueix al proper paràgraf).

Un cop agafada la desviació cap a Sta. Fe del Montseny, arribar fins a gairebé el km 5 de la carretera, on es troba, a mà esquerra, l’entrada del camí al centre (l’entrada al camí està marcada amb fites de pedra a banda i banda, no hi ha cap cartell). Cal tenir en compte que aquest últim tram és una pista de terra en pendent de 1.300 m de longitud i que no s’ha de travessar cap rierol. Al llarg d’aquest camí trobareu indicacions cap a la casa. L’aparcament està indicat i és a 5 minuts a peu abans de la casa; si voleu podeu baixar el cotxe fins a la casa per deixar les maletes i dur-lo després a l’aparcament. Si tens un cotxe molt baix i no estàs acostumat a circular per pista forestal contacta amb el centre.

Coordenades GPS de l’entrada al camí des de la carretera GIV-5201: 41.8126, 2.4120

En tren

L’estació de tren amb més fàcil accés és Vic (línia de Renfe Rodalies R3 des de Barcelona cap a Vic/Ripoll/Puigcerdà/La Tour de Querol). Un cop a l’estació de Vic, agafar un taxi i donar al taxista les instruccions indicades més amunt per a l’arribada amb cotxe. Indicar-li que us deixi a l’entrada de la pista forestal i us vindrem a esperar allà (caldrà que ens truqueu una mica abans per informar-nos). Enllaç a Rodalies.

En avió

Els aeroports més propers són Barcelona-El Prat i Girona. Si us plau, contacta amb nosaltres si planeges arribar en avió.

Arribada i sortida

Els cursos normalment comencen el primer dia després de sopar, i s’espera l’arribada dels participants cap a les 18 – 18.30 de la tarda. Solen acabar l’últim dia després de dinar.