Centre de meditació

TUSHITA

Un oasi de tranquil·litat en plena natura amb unes condicions magnífiques pels retirs de meditació. Amb més de 20 anys d’experiència, ofereix retirs en grup i cursos en una atmosfera acollidora. Un lloc on les fotos no fan justícia.

Recuperem les activitats presencials

Aquest mes de juliol obrim de nou per a oferir cursos i retirs presencials. Per tal de minimitzar el risc de contagis hem limitat l’aforament de les activitats i caldrà seguir un seguit de mesures de protecció i prevenció que us detallem a continuació:

 • A l'arribada i cada dia es comprovarà la temperatura corporal que haurà d'estar per sota de 37,5 °C.
 • Quan no es pugui mantenir el distanciament serà necessari l'ús de mascareta. Cal que porteu mascaretes de casa.
 • A les zones comunes es posaran dispensadors de gel desinfectant que s'haurà d'usar abans d'entrar-hi. Tot i que en posarem a la vostra disposició, us recomanem que també porteu gel de casa.
 • A la sala de meditació els llocs estaran repartits per tal de mantenir el distanciament social. No es podran moure els coixins ni agafar-ne d'altres. Si ho preferiu, us podeu endur el vostre coixí de casa i una tovallola o mocador per a cobrir el coixí de sota.
 • El menjar s'oferirà i es recollirà a les taules. 
 • En el menjador s'indicaran els llocs que es poden usar per a mantenir el distanciament.
 • Als dormitoris només es podran usar els llits que no estiguin marcats amb cinta d'avís.
 • Totes les zones comunes es netejaran i desinfectaran freqüentment. 
 • Ja al centre us recordarem aquestes mesures i altres que estimem oportunes.

Properes activitats

02 oct. 2020 - 04 oct. 2020

Tir amb arcPlaces disponibles

09 oct. 2020 - 12 oct. 2020

Retir de VipassanaPlaces disponibles

Centre de meditació Tushita
No hi ha esdeveniment trobat!
Carrega Més

Retirs de meditació i budisme

El Centre de meditació Tushita està situat a Catalunya, al cor del Parc Natural del Montseny, a només hora i mitja de Barcelona, una hora de Girona i mitja de Vic.

tushita
El centre

Tushita és un centre de meditació amb més de 20 anys d'experiència i una sòlida base en una tradició budista àmpliament contrastada. El centre ofereix recessos en grup i cursos en un ambient acollidor, silenciós i tranquil, en una masia amb habitacions compartides, amplis espais per llegir o relaxar-se, senders enmig del bosc, precioses vistes i una gran sala de meditació.

El camino budista
La meditació

La meditació és una eina valuosa que ens pot aportar, a més d'una major relaxació, serenitat, claredat, espai vital, capacitat d'acceptació, una millora en la relació amb els altres i una felicitat més profunda; ens pot portar a desplegar al màxim el potencial humà que tots tenim, i això requereix caminar de la mà de persones amb experiència, que es nodreixin i es refereixin amb rigor a una filosofia i unes pràctiques meditatives de provada validesa.

eagle2
Activitats

Sobre la base d'aquests principis, el centre ofereix un ampli ventall de cursos i retirs, des de cursos d'introducció a la meditació, per aprendre a meditar, fins a recessos de llarga durada, passant per cursos d'introducció i aprofundiment en el budisme i en els diferents aspectes de la seva filosofia, psicologia, espiritualitat i pràctiques contemplatives, o visites de famosos mestres budistes, entre d'altres.

Amics de Tushita

Ajuda’ns a fer créixer Tushita

L’objectiu de Tushita és ser de benefici i contribuir al benestar comú oferint eines per a cultivar la nostra humanitat. Amb la finalitat de satisfer aquest objectiu us convidem a col·laborar amb Tushita.

Podeu col·laborar de diferents maneres:

 • Fent-vos «Amics de Tushita»
 • Fent un donatiu
 • D’altres maneres
Sobre Tushita

El centre es va fundar el 1995 i està afiliat a la Fundació per a la Preservació de la Tradició Mahayana (FPMT), organització internacional amb més de 150 centres, projectes i serveis repartits per tot el món. La FPMT va ser fundada per Lama Yeshe i Lama Zopa Rimpotxé, qui és actualment el seu director espiritual, i segueix el llinatge de la tradició Guelug de Lama Tsong Khapa, del budisme tibetà, de la qual el màxim representant n’és sa santedat el Dalai Lama.

Rebre informació

Si vols estar al dia de les nostres activitats, visita sovint la nostra pàgina, o bé subscriu-te al butlletí de notícies usant el següent formulari: